Servicii

Serviciile noastre de transport și depozitare au prețuri optime și stabilite echitabil, iar informațiile legate de acestea sunt întotdeauna precise și se pot obține în timp real.

Transport

Putem pune la dispoziția clienților camioane cu unul sau doi șoferi, livrările efectuându-se în maximum 4 zile în orice punct din Europa. De la noi pleacă săptămânal camioane către toate destinațiile europene, precum și către Rusia. Putem oferi și servicii de camioane cu temperatură dublă care pot transporta mărfuri congelate și fresh ce trebuie păstrate la temperaturi diferite în același camion. Ne asigurăm că aceste operațiuni se fac în cel mai sigur și optim mod posibil, doar cu camioane autorizate DSV.
Paleti-Poza
servicii-pag

Depozitare

Serviciile de depozitare sunt asigurate la nivel european prin centrul colaborator de logistică situat lângă autostrada AP 7, la 30 km de Barcelona și de principala piață europeană

Mercabarna, acest centru este echipat cu toate resursele necesare pentru gestionarea și depozitarea mărfurilor, cu posibilitatea de a depozita atât produse uscate, cât și la temperatură controlată.

De asemenea, prin colaboratorul nostru situat lângă aeroportul internațional Traian Vuia din Timișoara, dispunem și în România de un depozit de tranzit de 500 de metri pătrați dotat cu rafturi, motostivuitor și transpalet.
Aici se poate depozita doar marfă fără cerințe de temperatură, transbordările de marfă efectuându-se la cererea clienților.

Obiectivul nostru este oferirea oricărui tip de management în transportul, logistica și stocarea mărfurilor dumneavoastră, în orice moment al procesului, atât pentru export, cât și pentru importul mărfii.

lorem ipsum lorem ipsum

Depozitare

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.
× How can I help you?